FacebookПідписатися на RSS

Міські змагання з авіамодельного спорту в класі вільнолітаючих мінімоделей

З метою подальшого розвитку, вдосконалення, популяризації та пропаганди науково-технічної творчості, авіамодельного спорту, обмін досвідом роботи 05 червня 2021 року пройшли міські змагання з авіамодельного спорту в класі вільнолітаючих мінімоделей. В заході взяли участь вихованці гуртків авіамоделювання Роменського ЦПО ім. І.Кавалерідзе. Учасники змагалися на дальність польоту у двох класах моделей літаків, зроблених власноруч. Переможцями в класі моделей «Колібрі» стали: Терещенко Дмитро, Деретюк Сергій, Барсуков Кіріл. В класі моделі «Гвинтольот» перемогу здобули: Терещенко Дмитро, Єлін Євген, Деретюк Сергій.

Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог у авіамоделюванні!

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

31 березня відбулося онлайн засідання професійної спільноти педагогів-організаторів «Роль шкільного музею у вихованні національної свідомості учнівської молоді»

Виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму є одним із пріоритетних напрямків політики кожної держави.

Центром реалізації системи з формування інтересу до історії своєї країни стає шкільний музей, який є незамінним помічником педагогів у патріотичному вихованні учнів. Темі «Роль шкільного музею у вихованні національної свідомості учнівської молоді» було присвячено сьогоднішнє онлайн-засідання педагогів-організаторів.

Наталія Супрун, методист ЦПО ім. І.Кавалерідзе розповіла про роль музею в масово-просвітницькій діяльності навчального закладу, зробила короткий аналіз щодо наявності музеїв у навчальних закладах Роменської міської ради.

Цікавою була презентація Олени Волосяної, педагога-організатора СЗОШ №2 ім. акад. А.Ф.Йоффе. Пані Олена ознайомила із діяльністю меморіального куточка «Роменська Мадонна», меморіальної кімнати Михайла Степка, а також презентувала відеоматеріали із церемонії відкриття пам’ятника академіку А. Йоффе.

Про організацію діяльності музею Роменської ЗОШ №4 розповіла педагог-організатор Оксана Колісник, яка зазначила, що музейна справа є засобом формування патріотичних почуттів у дітей та учнівської молоді.

Під кінець зустрічі виникло бажання покинути всі справи й відвідати село Рогинці Роменського району. Усе це завдяки Інні Московець, директорці Рогинського ЗЗСО, яка провела онлайн-екскурсію «Рогинці та рогинчани».

Дата останньої зміни 04 Жовтня 2021

Цей сайт безкоштовний!